Бойко Борисов обяви как ще направи съдебната реформа.Конституционната реформа ще я направя,

...
Бойко Борисов обяви как ще направи съдебната реформа.Конституционната реформа ще я направя,
Коментари Харесай

Борисов: Вчера Лена Бориславова писа СМС: Ще счупим сглобката

Бойко Борисов разгласи по какъв начин ще направи правосъдната промяна.

" Конституционната реформа ще я направя, както желае Христо Иванов. Правим по-големи квоти, и за съдиите, и за прокурорите. Политиците да не се месят. Така парламентарните квоти нямат да могат да блокират работата на съдиите и прокурорите ", сподели Борисов, представен от Нова нюз.

" Подтиснахме егото си, с цел да има постоянно държавно управление, само че Кирил Петков не може, по-точно Лена Бориславова не може. Вчера писа смс-и за сглобки, аз не участвам в сглобки, писа смс-и на този, който написа Гешев. Имат 63 депутати, а искат да командват 240 ", насочи рецензии към ПП-ДБ водачът на ГЕРБ.

Той посочи, че Бориславова е изпратила СМС на този, на който написа Иван Гешев.   

" Политическа партия споделиха желаят държавно управление с нашия мандат, с наши министри и това направихме, да не си одобряваме закон през вчерашния ден... Умението да управляваш е да правиш болшинства по този начин, работи парламентарна република. Надали е било преди време обичаното нещо с Реформаторски блок, след това с  Патриотичния фронт... Политическа партия по какъв начин си осигуриха гласовете за държавно управление, ние единствено това поехме като ангажимент. С 60 и нещо депутати те желаят да командват 240 ", сподели още Борисов.

Той упрекна Политическа партия в чистка.

" Навсякъде вървят и подменят хора, върви чистка с слагането на техни хора, цели семейства желаят да им се намерят място, кресла и столове. Какво на Асен Василев като власт не му е обещано? Данъчните служби - нямаме нито един човек, в Митниците, където също се сменят поголовно нямаме нито един човек, Министерство на вътрешните работи имат и отново не им стига власт, желаят тук в Народно събрание да оставим дежурни и да гласоподават, а по какъв начин да разбираем на хората, които са дали своят вот за ГЕРБ? Ние сме доста огромни за смокинов лист и като ни сложат начело, те не се виждат, обаче на нас стартира да ни свети откъм гърба ",
упрекна водачът на ГЕРБ.

" Да се сетят всеки кой каквото е приказвал да успокоят топката, да си свършат работа, стига са назначавали хора ", прикани той.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР